12.09.2017 Beograd

Branabić: Vrata Vlade Srbije širom otvorena za domaće privrednike

Branabić: Vrata Vlade Srbije širom otvorena za domaće privrednike Foto: Beta/Represent Communications
Premijerka Srbije Ana Brnabić je večeras pozdravila neke od najuspešnijih domaćih privrednika, poručivši im da su za njih vrata Vlade Srbije otvorena, i da je spremna da nastavi konstruktivni dijalog sa njima.

Brnabić je prisustvovala tradicionalnom letnjem prijemu u organizaciji kluba "Privrednik" koji okuplja 55 ; najuspešnijih poslovnih ljudi iz različitih sfera domaćeg biznisa, saopštio je večeras taj poslovni klub.

Letnji prijem je i ove godine okupio državnih zvaničnika, stranih diplomata, domaćih i stranih kompanija, članova poslovnih klubova i zvanica iz sveta društvenog, kulturnog i privrednog života Srbije.

U ime svih članova, goste je pozdravio predsednik Kluba Zoran Drakulić koji je naveo da je potrebno da dodje do "pomirenja izmedju krupnog kapitala i politike", da domaći privrednici budu podjednako tretirani kao i strani investitori.

Dodao je da je nakon petnaest godina postojanja tog kluba, privilegija biti kako član, tako i na čelu udruženja kakvo je "Privrednik" koji je , kako je naveo, svoja vrata otvorio novoj generaciji poslovnih ljudi.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
credi agricole
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side