04.12.2017 Beograd

AIK Banka i Jubanka donirale opremu institucijama širom Srbije

AIK Banka i Jubanka donirale opremu institucijama širom Srbije
AIK Banka i Jubanka pokrenule su veliku akciju doniranja računarske opreme i nameštaja brojnim institucijama širom Srbije, sa ciljem da onima koji rade i borave u ovim institucijama obezbede bolje uslove rada.

Beogradske ustanove kojima AIK Banka i Jubanka doniraju 200 računara i monitora, kao i više od  150 primeraka kancelarijskog nameštaja su: Institut za majku i dete, Dom zdravlja ’Simina’, MUP ’29.Novembar’, Geografski fakultet, OŠ ’Miloje Pavlović’; OŠ ’Banović Strahinja’ i Predškolska ustanova ’Dečiji dani’.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da kroz donaciju računara, monitora i nameštaja pružimo podršku i obezbedimo bolje uslove rada brojnim ustanovama na teritoriji grada Beograda. AIK Banka i Jubanka, kao društveno odgovorne institucije, već dugi niz godina istrajavaju u svojom misiji brige za društvo, trudeći se da kroz aktivnosti dobročinstva motivišu i druge korporacije i pojedince da čine slične korake pomažući najširu društvenu zajednicu“, izjavio je Periša Ivanović, ispred AIK Banke.

AIK Banka i Jubanka predstavljaju društveno odgovorne institucije koje vode računa o unapređenju uslova rada i života u široj društvenoj zajednici pomažući na najrazličitije moguće načine prevashodno one kojima je pomoć najpotrebnija.

AIK Banka i Jubanka su uvek imale visok nivo svesti i odgovornosti prema kvalitetu života svojih sugrađana sa kojima su preuzele zajedničku obavezu i brigu za zdraviju i bolju budućnost društvene zajednice.

autor: MIM izvor: NM
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro danas 117,91 dinar Evro danas 117,91 dinar

  Dinar danas ima gotovo nepromenjenu vrednosti prema evru u odnosu na petak, i zvanični srednji kurs biće 117,9120 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Evro danas 117,91 dinar Evro danas 117,91 dinar

  Dinar danas ima gotovo nepromenjenu vrednosti prema evru kao juče i zvanični srednji kurs je 117,9125 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Mihajlović: Izgradnja Moravskog koridora može da počne na leto Mihajlović: Izgradnja Moravskog koridora može da počne na leto

  Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da izgradnja Moravskog koridora, "najznačajnijeg autoputa uz Koridor 10 za Srbiju", može da počne na leto.

 • Prosečene zarade u Srbiju u aprilu 54.645 dinara Prosečene zarade u Srbiju u aprilu 54.645 dinara

  Prosečna neto zarada u Srbiji za april iznosila je 54.645 dinara, a bruto zarada (zajedno sa porezima i doprinosima) 75.441 dinar, saopštio je danas Rpublički zavod za statistiku.

Preporuke prijatelja
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side