12.10.2017 Beograd

Kamioni četiri sata čekaju da iz Srbije predju u Hrvatsku

Kamioni četiri sata čekaju da iz Srbije predju u Hrvatsku Foto: Youtube
Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije teretna vozila čekaju i do četri sata, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

"Nа teretnim terminаlimа nа izlаzu iz zemlje zаdržаvаnjа su nа GP Kelebijа s Mаđаrskom 120 minuta, nа Bаtrovcima 240, a nа prelazu Šid jedan sat", naveo je AMŠ.

Po podаcimа Uprаve Grаnične policije Srbije, nа putničkim terminаlimа grаničnih prelаzа čeka se do 15 minutа.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Evro danas 119,62 dinara Evro danas 119,62 dinara

  Dinar je danas zadržao približno istu vrednost prema evru i zvanični srednji devizni kurs je 119,6237 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

 • Vujović: Nagrade i bonusi mogu da se isplate bez rebalansa budžeta za ovu godinu Vujović: Nagrade i bonusi mogu da se isplate bez rebalansa budžeta za ovu godinu

  Ministar finansija Srbije Dušan Vujović rekao je danas da za isplatu nagrada i bonusa zaposlenima u javnom sektoru nije neophodan rebalans budžeta za ovu godinu već samo dopuna Zakona o budžetu pošto je državna kasa u suficitu, a dodatni rashodi ne prelaze 8,3 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP).

 • Utrošena sredstva za pomoć evropskim projektima u Vojvodini Utrošena sredstva za pomoć evropskim projektima u Vojvodini

  Pokrajinski sekretarijat za finansije uručio je danas 74 ugovora za sufinansiranje projekata koji se finansiraju iz fondova Evropske unije u vrednosti od 126,8 miliona dinara, čime su utrošena sredstva planirana za ovu namenu.

 • Evro sutra 119,63 dinara Evro sutra 119,63 dinara

  Dinar će u utorak zadržati približno istu vrednost prema evru u odnosu na danas i zvanični srednji devizni kurs biće 119,6343 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije festival nauke bmw