e-Pretplata

e-Pretplata

Elektronska pretplata


1. korak: Registrujte se na našem portalu.


Registracija je prvi korak, podrazumeva unošenje Vaših podataka u formu na stranici: http://www.novimagazin.rs/register. Do same stranice možete doći i klikom na link " Registracija" koji se nalazi u vrhu stranice.Nakon unošenja Vaših podataka kliknite na dugme "Napravi nalog"

2. korak: Potvrđivanje email adrese.


U Vaš email inbox stići će poruka od našeg portala koja će sadržati link na koji je neophodno kliknuti. Ovim potvrđujete vašu email adresu i završavate proces registracije.3. korak: Prijava na portal.


Iskoristite podatke unesene prilikom registracije kako bi se prijavili na portal. Stranica za prijavu se nalazi na adresi http://www.novimagazin.rs/login. Takođe link ka prijavi možete pronaći i na vrhu svake stranice našeg portala.4. korak: Odabir paketa elektronske pretplate.
Na Vama je da odaberete period za koji će Vam važiti elektronska pretplata na časopis "Novi magazin".

Ponuđena su tri paketa:

1. Jedan broj (elektronska pretplata na jedno izdanje Novog magazina)

2. Šest meseci (elektronska pretplata na 26 izdanja Novog magazina)

3. Godinu dana (elektronska pretplata na 52 izdanja Novog magazina)

5. korak: Unošenje podataka za plaćanje.


Nakon odabrira paketa sistem vas vodi na sigurnu stranicu za plaćanje. Ovde unesite podatke sa vaše kartice i kliknite na dugme "Plati".6. korak: Uživajte u pretplati.


Nakon uspešnog plaćanja, sistem će Vas automatski preusmeriti na stranicu na kojoj možete odmah pročitati elektronsko izdanje "Novog magazina"
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side